top of page
4403cb_41fce92ecabc4f5a9ece5445037b9c44_mv2 (1).jpg
Final.png

Content
Website Vormgeving
Projectmanagement

GLOBU staat graag voor haar klanten klaar 

Bij GLOBU zetten wij ons dagelijks in om onze klanten te helpen met diverse diensten. Je kunt bij GLOBU terecht voor schrijfwerk, vertalingen, vormgeving en webdesign. Wil jij een blog laten schrijven? Ben je op zoek naar een partner die jou helpt met een logo ontwerpen of wil je een volledige huisstijl laten maken? Bij GLOBU ben je aan het juiste adres! 

Wij bieden ook projectmanagement services aan via GLOBU Management. 

GLOBU flyer.png

DIENSTEN EN PRODUCTEN

Collaborating

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN? 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende doeleinden. Zo staan de professionals van GLOBU graag voor je klaar als je op zoek bent naar een schrijver, grafisch vormgever of webdeveloper.

Heb je hulp nodig met iets anders en vermoed je dat wij je kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag hoe we jou van dienst kunnen zijn.

11062b_6917ef8419294144a027b60c3 (1).jpg

01

Wil jij een website of webshop lanceren? Wij verzorgen zowel de website als de huisstijl én het promotiemateriaal voor jouw bedrijf. 

11062b_3040ce30c4fd4560890618677 (1).jpg

02

Zoek jij naar unieke content voor jouw website, webshop of blog? Of wil je jouw teksten laten vertalen? GLOBU staat voor je klaar!

nsplsh_4c5131742d384d73355059_mv (1).jpg

03

Tijd is geld, en daarom is het belangrijk dat je website goed functioneert. Is er toch een probleem? Dan helpen wij je er graag vanaf.

Collaborating

GLOBU SERVICES

WAT WIJ JE KUNNEN BIEDEN?

Creatieve, unieke en inspirerende content die de lezer makkelijk kan begrijpen. Zo zorgen wij voor een doeltreffend verhaal waar je mensen boeit. GLOBU staat ook graag voor je klaar als je op zoek bent naar een partner die het logo, de huisstijl en de website voor jouw bedrijf vorm kan geven. Wij helpen onze klanten graag met een all-in-one pakket. 

Schermafbeelding 2020-05-15 om 12.08.40.
Collaborating

HIER LIGT ONZE EXPERTISE

Ons team heeft gezamenlijk veel werkervaring en kennis van verschillende bedrijfstakken en onderwerpen. Daarom kunnen wij over alle denkbare onderwerpen schrijven. Onze schrijvers hebben een eigen expertise. Zo werken wij bijvoorbeeld met bloggers en SEO schrijvers die gespecialiseerd zijn in het schrijven van webteksten. Bij GLOBU kun je terecht voor diverse schrijfopdrachten. Zo helpen wij je ook graag bij het schrijven van de tekst voor flyers, brochures en kun je zelfs op ons rekenen voor redactionele artikelen. 

GLOBU product artikelen

Product artikelen

Zoek jij naar een tekstschrijver die effectieve en interessante product omschrijvingen kan schrijven? Neem contact met ons op voor een kijkje in ons portfolio. 

Martijn: " Ontzettend goede ervaring, zij leveren goede kwaliteit content aan!"  

GLOBU gezondheidsartikelen

Gezondheidsartikelen 

Bij GLOBU hebben wij veel kennis van gezondheid. Ben jij op zoek naar iemand die goede gezondheidsartikelen kan schrijven? Neem contact op voor voorbeelden! 

Stephanie: "De teksten zijn makkelijk toepasbaar voor het publiek."

GLOBU financiele artikelen

Financiele artikelen 

ABN AMRO en ING gingen je al voor! Laat financiële artikelen schrijven door de professionele schrijvers van GLOBU. Neem contact op voor voorbeelden. 

Dominque: "Goede samenwerking".

Collaborating

GLOBU BLOG

Een blog boordevol verhalen,  inspiratie, tips en trends, gedichten, liedjes en inspirerende artikelen.

Meld je snel aan en ontvang elk nieuw blog rechtstreeks in je inbox.

Zo mis je niets van de nieuwste artikelen van het GLOBU team.

E-BOOKS
MAKEN
mock-00053-2.png
mock-00053-3.png

Design & Programmeren

GLOBU werkt samen met verschillende webdesign deskundigen. Wij helpen je daarom graag met het bouwen of ontwikkelen van een website, webshop of applicatie. Onze diensten zijn geschikt voor diverse bedrijven. Van starters tot multinationals. Omdat wij verschillende deskundigen in huis hebben, vinden wij altijd iemand die het werk binnen het budget kan leveren. Wij zijn gericht op prestatie en resultaat. Daarnaast wordt het werk snel en volgens afspraak geleverd. 

GLOBU goede logo.png

GLOBU

responsive2-1-removebg-preview.png

Gezamenlijk hebben onze programmeurs meer dan 20 jaar ervaring met WordPress en WooCommerce. Hierdoor kunnen onze mensen ook helpen bij het verhelpen van problemen op de website of in de webshop. Hiernaast hebben onze programmeurs ervaring met Laravel developing en JavaScript bibliotheken zoals GULP.JS/GRUNT.JS. Zij maken onder andere gebruik van SASS/HTML5 en CSS3 development met o.a Bootstrap 4. Tot slot kun je bij GLOBU Webdesign terecht voor hulp van UX/Visual Designers en Front-end developers die een uniek concept kunnen bedenken. 

Daarnaast hebben we ook UX/Visual Designers en Front-end developers die een uniek concept voor je bedenkt en online brengt.

Collaborating

GLOBU WEBDESIGN

Collaborating

SCHAKEL ONS IN VOOR:

Grote projecten

Wij staan graag voor je klaar bij het uitvoeren en begeleiden van grote projecten. Er staat een team aan deskundigen klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Stuur ons een mail met een beschrijving van de opdracht en wij sturen je een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte. 

Middelgrote projecten

Wil je meerdere artikelen door ons laten schrijven of laten vertalen? Ben je op zoek naar een partner die een nieuwe huisstijl kan ontwikkelen voor een rebranding campagne? Of sta je op het punt om een nieuwe website te laten bouwen maar weet je nog niet waar? Bij GLOBU ben je aan het juiste adres. 

Kleinere projecten

Samen staan wij sterker. Daarom zetten wij ons ook graag in voor starters, kleine bedrijven en eenmalige projecten. Je kunt ook bij ons terecht voor professioneel advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het verkrijgen van advies. Onze experts staan je graag te woord. 

Collaborating

HOE WERKEN WIJ?

1b5ef12c44a3467f94a3aed663154a07 (2) (1).jpg
find.9449b48.png

Project

formulering

Samen staan wij sterker. Daarom zetten wij ons ook graag in voor starters, kleine bedrijven en eenmalige projecten. Je kunt ook bij ons terecht voor professioneel advies. Neem gerust contact met ons op voor het verkrijgen van advies. 

hire.f1d0563.png

We doen je een projectvoorstel

Op basis van de opdracht doen wij je z.s.m een voorstel. Je ontvangt het voorstel doorgaans binnen drie werkdagen. Als je akkoord gaat dan gaan onze experts vrijwel direct van start om het project te realiseren. 

pay.8951f52.png

Betalingen

Of de betaling in één keer of in termijnen wordt afgerond is afhankelijk van de grootte van het project. Wij maken in elk geval goede betaalafspraken zodat er niets mis kan gaan bij de betaling(en) voor het project. 

work.e0cdb7b.png

Eenvoudig
samenwerken

Je kunt de voortgang van het project monitoren vanaf je eigen kantoor. Wij werken met een duidelijke planning en online shared files die je tussendoor kunt monitoren. Zo kunnen wij ook snel reageren op jouw feedback. 

Collaborating

KIES HET PRODUCT DAT BIJ JE PAST

Business Team

Copywriting / Vertaling

Prijs op aanvraag

Creatieve en unieke content

Hoge kwaliteit 

Maatwerk aanbieding 

Website / Vormgeving

Prijs op aanvraag

Ervaren programmeurs

Gepaste oplossing

Maatwerk aanbieding 

Mocht je hulp nodig hebben met iets anders, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
We kijken graag hoe we je van dienst kunnen zijn. 

Collaborating

CLIENT PORTFOLIO? 

We werken voor freelancers, MKB en Corporates   

ING .jpg
SANOMA.png
UNICEF.jpg
ABN AMRO.jpg
Social monsters.png
NFN.png

Wesley 

Verrassend, goed doel en initiatief

Collaborating

GLOBU GOODS

PRODUCTS FOR A GOOD CAUSE

GLOBU houdt van bijdragen en teruggeven. Van elk product dat je koopt, geven wij 20% van de winst aan goede doelen die bijdragen aan het verbeteren van de wereld. In feite investeer je met de aankoop van onze producten dus in de wereld. Zo zijn wij in de Filippijnen begonnen met het ondersteunen van diverse projecten. Bekijk ze hier! 

bottom of page