top of page

DIT KUNNEN WE VOOR JE DOEN

Creatieve, unieke, inspirerende, boeiende, bindende, begrijpende, doeltreffende content voor je maken. Wij maken ook logo’s en geven vorm aan jouw huisstijl en/of website/webshop. 

Vormgeving webshop & copywriting.png

COPYWRITING

Bij GLOBU Copywriting staan wij garant voor het schrijven van unieke en creatieve teksten. Wij schrijven blogposts, artikelen en productteksten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw doelgroep. Wij zoeken altijd naar de juiste tone of voice en streven ernaar om boeiende en salesboostende teksten te schrijven. 

Website quite.png

VORMGEVING

Wil jij een logo laten maken of ben jij op zoek naar een partner die unieke iconen, vormen, foto’s en lettertypes creëert? Bij GLOBU mag je rekenen op professionals die klanten boeien met hun indrukwekkende designs. Laat een blijvende indruk achter op nieuwe en bestaande klanten met een sterke visuele identiteit. 

Webshop meerdere.png

WEBDESIGN

Samen met ons team zijn wij creatief en slim in het ontwerpen van websites en webshops. Onze websites kunnen gemakkelijk zelf beheert worden en wij denken graag mee op gebied van webdesign en marketing. Met onze suggesties proberen wij zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het succesvol lanceren van hun website. 

WAAR DENK JE NU AAN?

Is er iets waar we je mee kunnen helpen?

bottom of page