top of page
transparent_logo-6_edited.png

CREATIEVE TEKSTEN NODIG?

Ben je op zoek naar een creatieve tekstschrijver? Onze schrijvers hebben een unieke visie en zitten boordevol creativiteit. Hiernaast werken wij samen met professionals die gespecialiseerd zijn in het schrijven van SEO teksten voor jouw website of webshop. Je kunt bij GLOBU terecht met alle denkbare schrijfopdrachten.

VERTALING NODIG?

Wil je jouw blog, artikel, e-book, brochure, website, webshop, product beschrijving of een ander document laten vertalen naar een andere taal? Bij GLOBU ben je aan het juiste adres. Zo kun je ons ook inhuren voor het schrijven van ondertiteling voor video en film en alle andere vertalingen die je kunt bedenken. 

LOGO OF HUISSTIJL NODIG?

Wil je een logo laten ontwerpen of een prachtige huisstijl laten maken? GLOBU heeft diverse grafische vormgevers in huis. Zo bieden wij ook ondersteuning bij het maken van duidelijke powerpoint presentaties en is het zelfs mogelijk om templates te bestellen zodat jij in de toekomst zelf aan de slag kunt met het creëren van content. 

Green Typewriter

GLOBU WRITING

Bij GLOBU Writing kun je terecht met diverse schrijfopdrachten. Wij ondersteunen graag bij het schrijven van teksten, blogs en SEO teksten voor de landingspagina’s van jouw website.

 

Met onze teksten inspireren en verbazen wij het publiek waardoor de kans op een hoog conversieratio zeer waarschijnlijk is. 

Met onze teksten streven wij ernaar om jouw merk of bedrijf nog beter in het daglicht te zetten. Wij helpen je met het maken van een grote impact door inspirerende, boeiende en bindende artikelen te schrijven.

 

Neem nu contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw merk of bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. 

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

In een notendop kun je bij GLOBU terecht voor al het denkbare schrijfwerk. Het is ook mogelijk om een all-in-one pakket af te nemen waarbij wij ons niet alleen richten op het schrijven van unieke en doeltreffende teksten. Wij richten ons ook graag op het vormgeven van het logo, de website en de huisstijl. Zo ben je in één keer klaar voor een vliegende start! 

Woman Typing
Man with Book
Woman Writing

TEKSTEN SCHRIJVEN

Bij GLOBU schrijven wij unieke en creatieve artikelen, blogs, product teksten en meer. Onze schrijvers weten als geen ander hoe zij jouw doelgroep kunnen boeien met verrassende teksten. 

SEO

Met hulp van onze SEO specialisten maken wij teksten die volledig geoptimaliseerd zijn. Er worden relevante zoekwoorden in goedlopende zinnen verwerkt voor een optimaal zoekresultaat. 

VERTALEN

Wil jij jouw website, webshop, app, video, E-book of andere documenten vertalen? Wij vertalen alle teksten op een accurate en nauwkeurige wijze. Zo breng je jouw boodschap op de juiste manier over. 

Vormgeving%2520webshop%2520%2526%2520copywriting_edited_edited.jpg
logo globu background.png
Logo sport.png

BEELD EN VIDEO

Wij leveren mooie ontwerpen en produceren uniek, creatief en verrassend beeld- en videomateriaal. Wij denken ook graag mee bij het bedenken van een heel nieuw concept op gebied van beeld en video. 

WEBDESIGN

Onze experts zijn slim en creatief in het maken van websites en webshops. Wij denken graag mee over hoe jouw doelgroep het beste door de website geleid kan worden en maken inspirerende websites voor diverse niches. 

HUISSTIJL

Je huisstijl vormt de basis van de visuele identiteit van je bedrijf. Welk logo past er goed bij de producten of diensten die jij aanbiedt en met welke lettertypes, iconen, vormen en foto’s overtuig je jouw doelgroep? Wij zoeken het voor je uit! 

WAAROM GLOBU WRITING?

PASSIE

Ons hart klopt voor het creëren van de mooiste dingen. Ons werk is altijd uniek

FLEXIBEL & SNEL

Overmorgen een ontwerp nodig voor een spoedje? Wij kunnen snel schakelen.

KWALITEIT

We gaan door totdat jij tevreden bent met het eindresultaat. Kwaliteit staat bij ons voorop. 

PERSOONLIJK & PRO-ACTIEF

We houden van korte lijntjes, een persoonlijke aanpak en duidelijke afspraken. 

VEEL EXPERTISE

Wij hebben experts in huis op gebied van schrijfwerk, marketing en productmanagement. 

UNIEK & CREATIEF

Bij GLOBU mag je rekenen op unieke en creatieve teksten, logo’s en huisstijl ontwerpen.

ONE STOP SHOP

Bij GLOBU vind je online diensten omtrent content, visuals en websites onder één dak.

IDEE EN REALISATIE

Bij GLOBU geven wij professionele ondersteuning bij het bedenken en uitvoeren van projecten.

BEREIKBAARHEID

Dankzij jou zijn wij in staat om anderen te helpen. Daarom zetten wij een graag een stap extra.

KOORDEN VAN WOORDEN

LAAT DE WOORDEN GEZIEN WORDEN

COPYWRITING

Onze copywriters helpen je graag aan creatieve, originele, inspirerende en doeltreffende content. Heb je jouw user needs in kaart? Vermeld deze dan in de opdracht zodat wij nog doeltreffender kunnen schrijven. 

Vormgeving webshop & copywriting.png

BLOG ARTIKELEN

Er bestaan enorm veel blogs en daarom is het steeds lastiger om boven de concurrentie uit te stijgen. Met eerlijke en hoogwaardige blogposts, artikelen en productteksten tillen wij jouw website naar een hoger niveau. Wij schrijven teksten die gericht zijn op jouw doelgroep waardoor de kans op een hoger conversieratio niet ondenkbaar is. 

Website_Optimalisatie_mock_up1.jpg

SEO TEKSTEN

Onze SEO teksten zijn volledig geoptimaliseerd en kunnen in HTML geleverd worden. Op die manier kun je de teksten in één keer kopiëren zonder handmatig instellingen aan te passen. De SEO teksten zijn gericht op het stimuleren van organisch verkeer vanaf zoekmachines. 

Woman Writing

VERTALEN

Wil jij jouw website, webshop, app, video, E-book of een ander document laten vertalen? Onze vertalers vertalen alle denkbare stukken op een nauwkeurige en correcte manier. Zo breng je jouw boodschap op de juiste manier over op een brede doelgroep. 

PRIJZEN TEKSTEN SCHRIJVEN

Prijs op aanvraag

GLOBU Basic

Tekst van 500 woorden
Bijpassende afbeelding

Prijs op aanvraag

GLOBU Premium

Tekst van 500 woorden
Bijpassende afbeelding
SEO instellen

Prijs op aanvraag

GLOBU VIP

Tekst van 500 woorden
Bijpassende afbeelding 
SEO instellen
Social Media geoptimaliseerd

Prijs op aanvraag

GLOBU TRANSLATE

Vanaf €0,05 per woord

Correcte vertaling
Bijpassende afbeelding

VORMGEVING

De mooiste en meest creatieve bedrijfsnaam, logo en/of huisstijl. 

logo globu background.png

BEDRIJFSNAAM

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij het bedenken van een bedrijfsnaam? Geen zorgen. Onze creatieve mensen bedenken graag een memorabele bedrijfsnaam die goed bij jouw product of dienst past.

Icoon%20globu_edited.png

LOGO

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje in elkaar schuiven. Het logo is het visitekaartje van jouw bedrijf en moet daarom goed passen bij de doelgroep en de visie van het bedrijf. Ga je voor een modern, stijlvol of speels logo? In elk geval zorgen wij ervoor dat je jouw bedrijf professioneel op de markt kunt zetten. 

Logo finance.png

HUISSTIJL

Ons creatieve team beschikt over diverse vaardigheden en talenten. Met deze talenten verwerken wij jouw visie in het logo en de huisstijl van jouw bedrijf. Wij ronden een project niet af voordat jij voor de volle 100% tevreden bent met de werkzaamheden. 

PRIJZEN VORMGEVING

€70

GLOBU Bedrijfsnaam

Brainstorm
Bedrijfsnaam ontwerp

€99

GLOBU Logo ontwerp

Brainstorm
Keuze uit 2 logo's waar je uit kunt kiezen

1 definitieve logo

€125

GLOBU Huisstijl Basic

Logo
Visitekaartje

€150

GLOBU Huisstijl Premium

Logo
Visitekaartje
Briefpapier

WEBDESIGN

Creatieve, originele, unieke, inspirerende, boeiende, bindende, begrijpende en doeltreffende design

GLOBU Website

WEBSITE

Als je een professionele website wilt laten maken dan is een goede start essentieel. Laat het designen aan professionals over en laat jouw website maken door GLOBU. 

GLOBU Webshop

WEBSHOP

Wil jij een voordelige maar professionele website laten maken die je zelf kunt beheren? Bij GLOBU kun je jouw website vanaf slechts €499,- laten bouwen! 

TARIEVEN WEBSITE / WEBSHOP

€499

GLOBU Website Basic

CMS WordPress
WooCommerce shop
Voorraadbeheer
Onbeperkt aantal producten
Onbeperkt aantal categorieën
Mobielvriendelijk
Gebruiksvriendelijk
Social Media integratie
4 pagina's 
Contactformulier

€999

GLOBU Website Pro

CMS WordPress
WooCommerce shop
Voorraadbeheer
Onbeperkt aantal producten
Onbeperkt aantal categorieën 
Mobielvriendelijk
Gebruiksvriendelijk
Social Media integratie
8 pagina's 
Contactformulier
Betaalmodule
Verzendmethoden (integratie)
Persoonlijke E-mail teksten
SEO optimalisatie
Google vriendelijk
MailChimp integratie

NEEM CONTACT MET ONS OP

We reageren z.s.m.

bottom of page