top of page
transparent_logo-6_edited.png

CREATIEVE TEKSTEN NODIG?

Ben je op zoek naar een creatieve tekstschrijver? Onze schrijvers hebben een unieke visie en zitten boordevol creativiteit. Hiernaast werken wij samen met professionals die gespecialiseerd zijn in het schrijven van SEO teksten voor jouw website of webshop. Je kunt bij GLOBU terecht met alle denkbare schrijfopdrachten.

VERTALING NODIG?

Wil je jouw blog, artikel, e-book, brochure, website, webshop, product beschrijving of een ander document laten vertalen naar een andere taal? Bij GLOBU ben je aan het juiste adres. Zo kun je ons ook inhuren voor het schrijven van ondertiteling voor video en film en alle andere vertalingen die je kunt bedenken. 

LOGO OF HUISSTIJL NODIG?

Wil je een logo laten ontwerpen of een prachtige huisstijl laten maken? GLOBU heeft diverse grafische vormgevers in huis. Zo bieden wij ook ondersteuning bij het maken van duidelijke powerpoint presentaties en is het zelfs mogelijk om templates te bestellen zodat jij in de toekomst zelf aan de slag kunt met het creëren van content. 

Green Typewriter

GLOBU WRITING

Bij GLOBU Writing kun je terecht met diverse schrijfopdrachten. Wij ondersteunen graag bij het schrijven van teksten, blogs en SEO teksten voor de landingspagina’s van jouw website.

 

Met onze teksten inspireren en verbazen wij het publiek waardoor de kans op een hoog conversieratio zeer waarschijnlijk is. 

Met onze teksten streven wij ernaar om jouw merk of bedrijf nog beter in het daglicht te zetten. Wij helpen je met het maken van een grote impact door inspirerende, boeiende en bindende artikelen te schrijven.

 

Neem nu contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw merk of bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. 

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

In een notendop kun je bij GLOBU terecht voor al het denkbare schrijfwerk. Het is ook mogelijk om een all-in-one pakket af te nemen waarbij wij ons niet alleen richten op het schrijven van unieke en doeltreffende teksten. Wij richten ons ook graag op het vormgeven van het logo, de website en de huisstijl. Zo ben je in één keer klaar voor een vliegende start! 

Woman Typing
Man with Book
Woman Writing

TEKSTEN SCHRIJVEN

Bij GLOBU schrijven wij unieke en creatieve artikelen, blogs, product teksten en meer. Onze schrijvers weten als geen ander hoe zij jouw doelgroep kunnen boeien met verrassende teksten. 

SEO

Met hulp van onze SEO specialisten maken wij teksten die volledig geoptimaliseerd zijn. Er worden relevante zoekwoorden in goedlopende zinnen verwerkt voor een optimaal zoekresultaat. 

VERTALEN

Wil jij jouw website, webshop, app, video, E-book of andere documenten vertalen? Wij vertalen alle teksten op een accurate en nauwkeurige wijze. Zo breng je jouw boodschap op de juiste manier over. 

Vormgeving%2520webshop%2520%2526%2520copywriting_edited_edited.jpg
logo globu background.png
Logo sport.png

BEELD EN VIDEO

Wij leveren mooie ontwerpen en produceren uniek, creatief en verrassend beeld- en videomateriaal. Wij denken ook graag mee bij het bedenken van een heel nieuw concept op gebied van beeld en video. 

WEBDESIGN

Onze experts zijn slim en creatief in het maken van websites en webshops. Wij denken graag mee over hoe jouw doelgroep het beste door de website geleid kan worden en maken inspirerende websites voor diverse niches. 

HUISSTIJL

Je huisstijl vormt de basis van de visuele identiteit van je bedrijf. Welk logo past er goed bij de producten of diensten die jij aanbiedt en met welke lettertypes, iconen, vormen en foto’s overtuig je jouw doelgroep? Wij zoeken het voor je uit! 

WAAROM GLOBU WRITING?

PASSIE

Ons hart klopt voor het creëren van de mooiste dingen. Ons werk is altijd uniek

FLEXIBEL & SNEL

Overmorgen een ontwerp nodig voor een spoedje? Wij kunnen snel schakelen.

KWALITEIT

We gaan door totdat jij tevreden bent met het eindresultaat. Kwaliteit staat bij ons voorop. 

PERSOONLIJK & PRO-ACTIEF

We houden van korte lijntjes, een persoonlijke aanpak en duidelijke afspraken. 

VEEL EXPERTISE

Wij hebben experts in huis op gebied van schrijfwerk, marketing en productmanagement. 

UNIEK & CREATIEF

Bij GLOBU mag je rekenen op unieke en creatieve teksten, logo’s en huisstijl ontwerpen.

ONE STOP SHOP

Bij GLOBU vind je online diensten omtrent content, visuals en websites onder één dak.

IDEE EN REALISATIE

Bij GLOBU geven wij professionele ondersteuning bij het bedenken en uitvoeren van projecten.

BEREIKBAARHEID

Dankzij jou zijn wij in staat om anderen te helpen. Daarom zetten wij een graag een stap extra.

KOORDEN VAN WOORDEN

LAAT DE WOORDEN GEZIEN WORDEN

COPYWRITING

Onze copywriters helpen je graag aan creatieve, originele, inspirerende en doeltreffende content. Heb je jouw user needs in kaart? Vermeld deze dan in de opdracht zodat wij nog doeltreffender kunnen schrijven.