top of page
Woman Writing

GLOBU WRITING:

De Kunst van het Schrijven.

Letters worden Woorden.

Woorden worden een Verhaal. 

Verhalen worden Levend.
Levende verhalen worden Legendarisch.  

Notebook

OVER GLOBU WRITING

Visualize, design, create.. anything!

We zijn een creatief bureau die unieke diensten leveren aan particulieren en bedrijven. We zijn gepassioneerde schrijvers die de mooiste teksten en visuals kunnen creëren.

"You ask & We create" 


Sinds 2001 hebben we het geluk om met verschillende klanten te werken om content te schrijven, visuals te creëren, vertaling te doen, video's te editen/ bedenken en nieuwe concepten neer te zetten. Van elke opdracht hebben we iets nieuws geleerd. Deze kennis en ervaring zetten we graag voor je in.  

Door onze ruime werkervaring kunnen we ook advies geven op het gebied van marketing, reclame en design. SEO, tekstschrijven en vertalen is waar we echt in uitblinken.  


Naast ons werk doen wij ons best om relevant te blijven in ons vakgebied door regelmatig conferenties en seminars bij te wonen. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd de beste resultaten behalen in een voortdurend veranderende digitale wereld.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij werken. We kijken er naar uit van je te horen.

DE OPRICHTERS

Ons motto: “Be creative, be inspiring, 
be  meaningful and be unforgettable.”

Aangenaam kennis te maken!

Camille2.jpg

CAMILLE VAN PUTTEN

CEO, Founder, Creative Director

Uit mijn werkervaring als assortimentsmanager weet ik hoe belangrijk het is om jouw product of dienst goed te promoten. Ik ben blij dat ik mijn passie voor  content schrijven & nieuwe producten en concepten bedenken kan inzetten voor bedrijven. Ik werk altijd vanuit 100% toewijding en alles wat ik creëer wil ik onvergetelijk maken. Wij willen altijd het beste kwaliteit leveren.

Leila.jpg

LEILA IRA

CEO / Founder / Content Director

Sinds 2001 ben ik bezig met het bedenken en succesvol lanceren van concepten en producten. Ik weet als geen ander hoe belangrijk productmarketing en communicatie is. Niet enkel het bedenken, maar vooral ook het boeien en binden van klanten, vind ik belangrijk en elke keer weer een leuke uitdaging. Heel verrijkend, leuk en omzet genererend. Tevreden klanten, daar streven we naar.

CAMPAGNE EN PROJECTEN
Schermafbeelding 2022-10-19 om 10.51.18.png

NEEM CONTACT MET ONS OP

We reageren z.s.m.

bottom of page