top of page

GLOBU SPACE

Image by William Iven

MARKETING / SALES

Je wilt als bedrijf groeien en bent opzoek naar meer winst, omzet en klanten. Onze specialisten helpen jou om de juiste doelgroep aan te spreken met (online) marketingtools. 

Receptionist

VIRTUAL ASSISTENT

Heb je meer ondersteuning nodig? Overweeg dan eens om je administratief werk uit te besteden. Of dat nu part- of fulltime is wij helpen je graag. 

Image by Gordon Cowie

FOTOGRAAF / FILM  / TV

Huur een professionele fotograaf en/of een video producer in om mooie herinneringen vast te leggen van een familiereis, pre-huwelijksfoto-ideeën of om meer te vertellen over jouw bedrijf. 

Image by Austin Distel

FINANCIEEL ADVISEUR 

Financiële adviseurs helpen mensen om hun geld beter te beheren en financiële doelen te bereiken. Zij kunnen een scala aan financiële diensten leveren, van wonen tot vermogensbeheer.

Image by Ryan Ancill

AUTOCAD

Heb je al een schets of idee in je hoofd? Onze technische tekenaars brengen het tot detail in zowel 2D als 3D Autocad tekeningen. 

Image by Christin Hume

VERTALING & ONDERTITELING

Wil je graag teksten vertalen naar een andere taal? Boek dan een van de vertalers van GLOBU in! Door hun jarenlange ervaring vertalen zij teksten foutloos. Dit is belangrijk voor het klantvertrouwen en daarmee verkopen of aanvragen.

Image by Kelly Sikkema

BOEKHOUDER

Heb je behoefte aan een (betere) financiële administratie? Of dat nu het maken van inkoop- en verkoopfacturen, een specifieke berekening of het samenstellen van de financiële administratie. Onze specialisten helpen je graag.

Image by Eugene Chystiakov

GRAFISCH VORMGEVER

Een afbeelding zegt soms meer dan een tekst. Grafische vormgevers van GLOBU weten een verhaal te vertellen via beeld & design. Door afbeeldingen, symbolen, kleuren en vormen te gebruiken.

Image by ThisisEngineering RAEng

IT / SOFTWARE ENGINEER

Ben jij op zoek naar een IT'er / in een wereld die steeds verder digitaliseert, is er een tekort ontstaan aan IT’ers en Software Engineers. Dit kan bij veel bedrijven de groei stagneren. Een oplossing: huur een IT’er of Software Engineer in! Wij hebben kundige IT / Software engineer in huis? 

bottom of page