top of page

GLOBU MANAGEMENT  

GLOBU Management .jpg

GLOBU Management biedt kwalitatieve diensten aan waar bedrijven én particulieren van kunnen profiteren. Dit zijn de diensten waar je ons en onze partners voor kunt inschakelen.

Op GLOBU Space kun je zien welke diensten wij nog meer aanbieden.   

Projectmanagement 

Het bedenken van strategisch en operationeel vraagstukken. Datamanagement,

Projectleider voor verschillende projecten, Communicatieadviseur, Teams aansturen,

Nieuwe integratie van (PMS) systemen en processen uitleggen aan Personeel,

Presentatie voorbereiden en uitvoeren. Werving en selectie voor nieuwe medewerkers.

Coördineren, coachen en begeleiden van jongeren op het sociale, sportieve en

creatieve vlak.

Werkprocessen bedenken en integreren, financiële werkzaamheden en administratieve

processen integreren. Afdelingen opzetten, sales management en verschillende

trainingen geven zijn allemaal services die wij voor je kunnen doen! 

Service Marketing en Sales uitbesteden

Onder marketing en sales vallen veel verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een marketingstrategie, het bepalen van de juiste doelgroep en het verbeteren van bestaande advertenties en websites. Alle werkzaamheden die de online marketeer uitvoert, hebben als doel het verhogen van de sales. 

Boekhouding uitbesteden

De boekhouding: het neemt voor veel ondernemers tijd in beslag. Deze tijd kun je echter beter besteden aan het verbeteren en uitwerken van jouw bedrijfsstrategie. Daarom kiezen veel ondernemers ervoor om de boekhouding uit handen te geven aan doorgewinterde boekhouders met jarenlange ervaring. Geen zorgen, want bij GLOBU Management staan deze boekhouders graag voor je klaar.

Neem contact met ons op 

Bij GLOBU Management kun je terecht voor verschillende diensten, zowel online als offline. Wij helpen onze klanten graag met kwalitatief werk voor de beste prijs.

Stuur ons een mail naar:

info@globu-management.nl

Nieuwe klanten krijgen altijd 10 % korting bij ons. 

Virtual Assistent inhuren

Is de administratie op orde, maar komt het regelmatig voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Dan is het inhuren van een virtual assistent bij GLOBU Management de oplossing. Een virtual assistent is altijd online aan het werk en daardoor snel bereikbaar. De assistent neemt meestal werkzaamheden als agendabeheer, social media beheer, mailbeheer en het maken van planningen uit handen, maar je kunt de assistent ook inzetten voor andere werkzaamheden. 

Financieel advies inwinnen

Het komt vaak voor dat ondernemers tegen een probleem aanlopen met de financiën. Om deze problemen snel en effectief op te lossen kun je financieel advies inwinnen. Afhankelijk van het probleem zal de financiële adviseur alles op alles zetten om de juiste oplossing te vinden voor jouw probleem. GLOBU Management heeft kundige financiële adviseurs met veel kennis die bij ING en ABN AMRO hebben gewerkt. 

Admin Service 

Ondernemers besteden er graag zo min mogelijk tijd en aandacht aan: administratieve werkzaamheden. De werkzaamheden zijn erg divers en kunnen bestaan uit het beheren van de agenda, het uitschrijven van telefonische correspondentie, het sorteren van inkomende post, het afhandelen van het in ontvangst nemen van goederen, het controleren en verwerken van boekstukken.

Hulp in de bouw of bij klusjes? 

Heb je een project of opdracht waarbij je handige handjes nodig hebt voor in de bouw of voor een klus? Wij hebben vakkundige mensen in huis zoals timmerlieden, schilders, loodgieters, glazenwassers, klusjesmannen, onderhoudsmonteurs, lassers, metaalbewerkers die voor je opdracht of project ingezet kunnen worden. Je krijgt dan een vast persoon / mensen toegewezen. 

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. 

What Our Clients Say

Dennis, Financieel Manager ING 

GLOBU Management is een fijn bedrijf om in te huren om mee samen te werken. Ze nemen echt het werk uit handen en leveren ook echt kwaliteit! 

bottom of page