• GLOBU

GLOBU Lifestyle: Dromenlijst in 30 seconden

Bijgewerkt: 19 okt 2020Visualiseer je dromen en het gaat je lukken

Waarom zou je niet vandaag beginnen met een lijst te maken met al je dromen (als je al niet was begonnen)? Alles begint vanuit een gedachte, een idee en een droom. Ik begon als meisje van zes jaar met mijn dromen te visualiseren. Vanuit het visualiseren ben ik de dingen ook gaan doen.

Concrete, meetbare dromen (extrinsieke waarden) 

  1. Mijn school afmaken

  2. Werk vinden en geld verdienen

  3. Mijn rijbewijs halen

  4. Een cabrio en scooter kopen 

  5. Een eigen huis hebben 

Dromen wie ik als mens wil worden (intrinsieke waarden) 

  1. Een waardevolle bijdrage leveren in de wereld

  2. Meer diepgang in het leven vinden 

  3. Mijn creativiteit verder ontwikkelen 

  4. Meer zelfvertrouwen ontwikkelen

  5. Meer van mijzelf en anderen houden

 

Nu ik terugkijk, realiseer ik mij dat ik al mijn dromen behaald heb. Dat geeft mij echt veel vreugde en voldoening. En het is gewoon heel leuk en bemoedigend om af en toe stil te staan, terug te kijken en te zien dat je dromen werkelijkheid zijn geworden. Hoe leuk is dat?  


Visualiseer je dromen, maak een dromenlijst 

Een dromenlijst geeft je richting in je leven waar je naartoe wilt. Ik ben altijd door blijven gaan met het maken van een dromenlijst. Uiteraard komen je dromen niet uit door alleen maar te dromen. Er is natuurlijk meer voor nodig. En nog even ter bemoediging je bent nooit te jong of te oud om te dromen. Het leven heeft nog zoveel te bieden, als je het ook ziet! Ik zou zeggen, 1,2,3 ga ervoor!  Ik ben benieuwd wat jouw dromenlijst is. Je mag ze hieronder met ons delen. Klik hier om jouw dromenlijst te downloaden. Lees ook eens mijn artikel “Grote doelen behalen door het klein te maken.”  


45 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven