top of page
 • Foto van schrijverGLOBU

GLOBU Lifestyle: Dromenlijst in 30 seconden

Bijgewerkt op: 24 jan. 2022Visualiseer je dromen en het gaat je lukken

Waarom begin je vandaag niet met het maken van een lijst waarop al je dromen staan (als je nog niet begonnen was)? Alles begint met een gedachte, een idee en een droom. Ik begon als zesjarig meisje mijn dromen te visualiseren. Van visualiseren begon ik ook dingen te doen.

Concrete, meetbare dromen (extrinsieke waarden)

 1. Mijn school afmaken

 2. Een baan vinden en geld verdienen

 3. Mijn rijbewijs halen

 4. Een cabriolet en een scooter kopen

 5. Een eigen huis hebben

Dromen wie ik als mens wil worden (intrinsieke waarden) 

 1. Een waardevolle bijdrage leveren in de wereld

 2. Meer diepgang in het leven vinden 

 3. Mijn creativiteit verder ontwikkelen 

 4. Meer zelfvertrouwen ontwikkelen

 5. Meer van mezelf en anderen houden

 

Als ik terugkijk, realiseer ik me dat ik al mijn dromen bereikt heb. Dat geeft me echt veel vreugde en voldoening. En het is gewoon heel leuk en bemoedigend om af en toe even stil te staan, terug te kijken en te zien dat je dromen zijn uitgekomen. Hoe leuk is dat?


Visualiseer je dromen, maak een dromenlijst 

Een droomlijst geeft je richting in je leven waar je naar toe wilt. Ik ben altijd doorgegaan met het maken van een droomlijst. Natuurlijk komen je dromen niet uit door alleen maar te dromen. Er komt meer bij kijken dan dat. En om je aan te moedigen, je bent nooit te jong of te oud om te dromen. Het leven heeft nog zoveel te bieden, als je het ook kunt zien! Ik zou zeggen, 1,2,3 ga ervoor! Ik ben benieuwd wat jouw dromenlijst is. Je mag ze hieronder met ons delen. Klik hier om jouw dromenlijst te downloaden. Lees ook eens mijn artikel “Grote doelen behalen door het klein te maken.”  


70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page