top of page
  • Foto van schrijverGLOBU

Aandacht voor vertalingen op jouw website

Het klinkt misschien als overbodig, maar aandacht voor vertalingen op jouw website kunnen een groot verschil maken om de bedrijfsdoelen te behalen. Door te investeren in een vertaling van jouw volledige website of webshop bereik je een bredere doelgroep op de manier waarop jij het bedoeld hebt. In dit artikel vertellen wij je meer over vertalingen van websites en waarom een goede vertaling essentieel is voor iedere ondernemer.Vertaling Nederlands - Engels nog steeds het populairst
Het aantal Engelstaligen in ons land wordt steeds groter en daarom is de vertaling van Nederlands naar Engels voor veel Nederlandse ondernemers nog steeds het populairst. Je kunt ervoor kiezen om jouw website of webshop door een vertaalprogramma te laten vertalen. Als je niet investeert in een betaald vertaalprogramma dan zal het je verbazen hoe groot het aantal fouten in de meeste vertalingen is.


In de meeste gevallen maken beginnende bedrijven en ZZP'ers gebruik van een automatische vertaling. Als je deze teksten goed nakijkt op grammaticale onjuistheden dan vind je er een hoop omdat de Nederlandse tekst vaak letterlijk wordt overgenomen. In het Engels is dit in de meeste gevallen geen ramp, omdat je deze fouten zelf kunt corrigeren. Maar als je jouw website of webshop naar het Russisch hebt vertaald en je helemaal geen kennis van de taal hebt dan wordt het een lastige klus om fouten op te sporen.


Vertaling Engels ook belangrijk voor kleine websites

De juiste vertaling naar Engels en andere talen is daarom ook belangrijk voor kleine websites. Een goede vertaling kan er namelijk voor zorgen dat de omzet groeit omdat je als bedrijf betrouwbaarder overkomt. Een foutloze website is immers het begin van een goede band met potentiële klanten. Goede vertalingen zorgen er ook voor dat de website hoger scoort op gebied van SEO.


Als je de website in jouw moedertaal af hebt dan kunnen de vertalingen in orde worden gebracht. De tekst van de originele website wordt overgenomen in de gewenste taal en daardoor behoud je het aantal woorden per pagina. Door de SEO instellingen van de vertaalde pagina's ook te vertalen naar de gewenste taal, heb je kans dat jouw website in die taal begint te ranken na optimalisatie van de vertalingen.


Vertaling Engels - Nederlands laten doenAls je op zoek bent naar een bedrijf die de vertaling van jouw website over kan nemen, dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt bij ons een vertaling Engels - Nederlands of andersom bestellen. Je kunt ook bij ons terecht voor vertalingen naar andere talen.


Neem simpelweg contact met ons op voor meer informatie en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Wij zetten graag een stap extra voor onze klanten en doen daarom ons best om vertalingen voor een scherp tarief aan te bieden.75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page