top of page

GLOBU GOOD GIFTS

Shopping A Good Cause
Shopping voor het goede doel, het kan echt! Door deze duurzame producten te kopen investeer je direct een goed doel. Van elk product dat je koopt, geven we 20% van de winst aan mensen in ontwikkelingslanden. Want caring is sharing. Give Love Be United!


GLOBU Talent
We investeren in de talenten van mensen. Dit kan ondernemerschap zijn, kunst, visual design, of geld om een eigen bedrijf te starten. We zijn al begonnen met het ondersteunen van projecten in de Filippijnen. Want caring is sharing. Give Love Be United!

Talent For Goods / Talent For Service

Alle producten die we hier hebben verzameld, verkopen we voor een goed doel. Daarnaast is het een platform voor talentvolle mensen om hun talenten te laten zien. Van kunst tot gedichten, van kettinkjes tot ansichtkaarten, van inspiratiekaarten tot inspirerende filmpjes. Iedereen draagt op zijn eigen unieke manier bij. Want caring is sharing. Give Love Be United!

Zelf bijdragen of je product promoten? 

Als je je eigengemaakte producten of inspiratie op deze site wilt presenteren en verkopen, neem dan gerust contact met ons op. Want caring is sharing. Give Love Be United! GLOBU!

bottom of page