top of page
  • Foto van schrijverGLOBU

GLOBU EEN PASGEBOREN NIEUWE WERELD

Bijgewerkt op: 24 jan. 2022

We said Corona NO & GLOBU GO


Nieuwe inzichten 

Het coronavirus heeft veel mensen op meerdere gebieden getroffen. Onwerkelijk allemaal, wie had dit kunnen bedenken? Maar het geeft ook veel tijd voor nieuwe inzichten. Eindelijk gaan we stilstaan bij wat er in deze GLOBU wereld aan de hand is. Vooral in deze tijd van quarantaine, stilte en isolement hebben we de tijd gekregen om na te denken over wat we kunnen doen voor onze medemensen in deze GLOBU. We willen ons licht laten schijnen in deze wereld en jullie inspireren om ook actie te ondernemen.


Together we can make the world a more beautiful GLOBU place.
GLOBU is geboren 

Zo werd GLOBU geboren. Give Love Be United. Want het is tijd om een nieuwe toekomst te scheppen, te beginnen vandaag. Vanaf vandaag bouwen we aan een GLOBU samenleving. We veranderen het "ik" in GLOBU (wij). We zijn overtuigd van de kracht van samenwerking. We zijn er voor elkaar en helpen elkaar. Want samen zijn we gewoon sterker. Geven is zo veel leuker en geeft zo veel meer dan al dat gegraai. Ter inspiratie vind je hier onze top 5 GLOBU Hulpacties van de afgelopen maand:


  1. Social Enterprise website maken (is nog niet af, we werken eraan) 

  2. Huis opgeruimd, spullen verzameld die wij weg konden geven aan mensen in de Filipijnen (mensen die veel minder hebben dan wij) 

  3. Begonnen met Tallsay teksten om mensen te informeren en te inspireren

  4. Mensen geholpen via Zoom 

  5. Aandacht schenken aan mensen die normaal vergeten worden, door bijvoorbeeld een bloemetje of kaartje te sturen

GLOBU: Give Love Be United!

Die pasgeboren visie van GLOBU werkt echt. En het is heel leuk. Je krijgt er tenslotte zo veel voor terug. Het maakt niet uit of je rijk of arm bent. Iedereen kan iets geven. Liefde. Geld. Een helpende hand. Of gewoon je kennis, ervaring en aandacht ter beschikking stellen.


Iedereen heeft wel iets specifieks dat goed gebruikt kan worden, toch? Dus ik geef. GLOBU je al? Want weet je... de samenleving wordt er meteen liefdevoller, zachter, gezonder, eerlijker, gezelliger en vooral MORAAL van. Als je zelf ideeën hebt, deel ze dan met ons.Deel je ervaring Als je dit artikel waardevol vindt, help dan mee het woord te verspreiden door het met anderen te delen. Deel het bijvoorbeeld op je sociale media. Ik vind het ook altijd leuk als je een reactie achterlaat.

Copyright GLOBU 2020
28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page