• GLOBU

GLOBU EEN PASGEBOREN NIEUWE WERELD

Bijgewerkt: 17 okt 2020

We said Corona NO & GLOBU GO


Nieuwe inzichten 

De corona virus heeft veel mensen op meerdere gebieden geraakt. Onwerkelijk allemaal, wie had dit kunnen bedenken? Maar het geeft ook veel tijd voor nieuwe inzichten. Eindelijk gaan we eens stil staan bij wat er gaande is in deze GLOBU wereld. Juist in deze tijd van quarantaine, stilstaan en afzondering hebben wij de inspiratie gekregen na te denken over wat wij kunnen doen voor onze medemensen in deze GLOBU. We willen ons sprankje licht in deze wereld laten stralen en jullie ook inspireren om in actie te komen to make the world a more beautiful GLOBU place.
GLOBU is geboren 

Zo is GLOBU geboren. Give Love Be United. Het is namelijk tijd voor het creëren van een nieuwe toekomst, startend vandaag. Vanaf vandaag bouwen we aan een GLOBU samenleving. Het ‘ik’ veranderen we in GLOBU (wij). We zijn overtuigd van de kracht van samenwerking. We zijn er voor elkaar en helpen elkaar. Omdat we gewoon samen sterker zijn. Het geven is zo veel leuker en geeft zoveel meer dan al dat gegraai. Ter inspiratie hier is onze top 5 GLOBU Helpacties van de afgelopen maand: 


  1. Social Enterprise website maken (is nog niet af, we werken eraan) 

  2. Huis opgeruimd, spullen gekeken wat we weg konden geven naar de Filipijnen (mensen die het veel minder hebben) 

  3. Tallsay teksten opstarten om mensen te informeren en inspireren 

  4. Mensen geholpen via Zoom 

  5. Aandacht schenken aan mensen die normaal vergeten worden, door bijvoorbeeld een bloemetje of kaartje te sturen

GLOBU: Give Love Be United!

Die nieuw geboren visie van GLOBU werkt echt. En het is harstikke leuk. Je krijgt er namelijk zoveel voor terug. Maakt niet uit of je rijk of arm bent. Iedereen kan wel iets geven. Liefde. Geld. Een helpende hand. Of gewoon je kennis, ervaring en aandacht beschikbaar stellen. Iedereen heeft toch wel iets specifieks wat goed te gebruiken is? Dus ik geef. GLOBU jij al?

Want weet je… het maakt de samenleving direct liefdevoller, zachter, gezonder, eerlijker, gezelliger en vooral MOOIER. Mocht jezelf ideeën hebben, deel het met ons.

Follow & like GLOBU Deel je ervaring Als je dit artikel waardevol vindt help dan mee dit te verspreiden door het te delen met anderen. Deel bijvoorbeeld op je social media. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

GLOBU Travel Give Love Be United 

Copyright GLOBU 2020


#GLOBU #GiveLoveBeUnited21 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven